Archive for mars, 2012

mars 31, 2012 0

Norrlands Guld

By in Blandat

Fyndade finaste skinn/päls-västen när jag var hemma för två veckor sedan. Igår hämtade jag den hos skräddaren och den är magisk! Helt okej att det snöar ute, nu ska den invigas!

mars 31, 2012 0

Whyred Boots

By in Blandat

Mina boots från Whyred landade i brevlådan i precis lagom tid. Det snöar, regnar och blåser i Sthlm idag, riktigt aprilväder med andra ord.

mars 30, 2012 0

VC Art

By in Blandat
mars 30, 2012 0

Finally!

By in Blandat

Äntligen en makeover, and do I need it! Det färdiga resultatet kommer snart!

mars 29, 2012 0

Johanna har blivit med LV!

By in Blandat

Ja men det är faktiskt väldigt speciellt att få vara med när någon köper sin första riktiga handväska (en LV i det här fallet). Vi firade det hela med Bellinis på Nobis… Tack Johanna för en underbar kväll, precis vad jag behövde!

mars 28, 2012 0

Thank you SAS!

By in Blandat

Uppgraderad Från Basic till Silver, nu satsar jag på Gold och access till Fast Track!

mars 25, 2012 0

Newly in…

By in Blandat

…min garderob. Sommarens kavaj från Designers Remix, skjorta från Baum und Pferdgarten, skinnbrallor från Acne (äntligen är de mina!) och bästa t-shirten från Velour. Sist men inte minst, Mina crazy Nike Free, vi ses i löparspåret!

mars 22, 2012 1

Världens vackraste vår…

By in Blandat

…på NK. Igår kväll var det tjejkväll på NK, massa choklad, snittar, blåbärsmousse tårta och vin. Hittade faktiskt inget som jag blev så där tokkär i, förutom ett par skor från Malene Birger som (tur nog) var slut i min storlek. Jag och Cecilia avslutade kvällen med att prova diamanter, fantastiskt härligt!

mars 20, 2012 0

But thank you!

By in Blandat

Fick jättefina blommor idag efter att ha hållit ett föredrag ute hos en av mina kunder. Känns så himla vuxet att få en bukett blommor, vuxet och trevligt, mera sånt!

mars 17, 2012 0

Korvgrillning

By in Blandat

Det finns en sak som ständigt finns på min att-göra-lista och det är att grilla korv. Idag tog vi med oss en korvring och gjorde upp en eld bakom ladugården bara, Johanna och Johan joinade också. Det är så löjligt gott, svart som natten ska den vara efter ett par minuter in le fire. Mums!