Archive for oktober, 2011

oktober 31, 2011 0

Jösses Amalia!

By in Blandat

Anna var förbi med lilla Amalia idag och jisses vilken söt! Lade beslag på knytet i säkert en halvtimme. Så stort grattis Anna och Alexander, jag kan babysitta när som!

oktober 30, 2011 0

Turner

By in Blandat

Jag och B har varit på Moderna och tittat på ”Monet, Turner och Twombly”, helt fantastiskt! Kan rekommendera föredraget gällande de tre innan, så får man en bättre överblick och inblick i utställningen. Därefter blev det some serious fika på Sturekatten, där får man äkta vispad grädde till bakverken, så värt! Nu hem, pizza och […]

oktober 30, 2011 0

Vinprovning…

By in Blandat

…eller bara massa vin med magiskt tilltugg? Är egentligen vilket som, men Cecilia (med sin nya kokbok) lämnade ingen besviken. En helkväll med Johanna, Lee och Cecilias lillebror var precis det jag behövde, tack stumpan för bästa vinprovningen!

oktober 28, 2011 0

Fredagsmys

By in Blandat

Blir cheesecake och vin hemma hos B nu, precis vad jag behöver idag. Trevlig helg på er!

oktober 28, 2011 1

Crappy day…

By in Blandat

…men grym lunch på Kulturhuset med Adam. Adam har precis varit på en extrem spännande weekend och nästa år ska jag följa hans exempel. Det går nämligen guidade turer till Tjernobyl och kringliggande numera döda städer. Otroligt fascinerande! Vad säger du Cecilia, ska vi byta Rivieran mot Ukraina nästa år? ;)

oktober 27, 2011 0

Dinner med Mickelino…

By in Blandat

…på Griffins. Soft!

oktober 26, 2011 0

Mingel

By in Blandat

Finaste inbjudan från finaste Cecilia väntade i postfacket idag, klart jag vill dricka vin och mingla!

oktober 24, 2011 0

Let there be light!

By in Blandat

Måste ju kompensera med hög mysfaktor inne när det är grått ute…fick för mig att det var okej att rota fram Halloween-kittet också.

oktober 24, 2011 0

Morning has gått sönder…

By in Blandat

Höst, really!?

oktober 24, 2011 0

Back 2 school

By in Blandat

Idag befinner jag mig på Stockholms Universitet med teamet, Alexander (bland annat) ska prata om rekrytering och vi är så klart med och peppar. Morgonen började jag hos tandläkare Lennart, han hade BBQ i min mun och jag har fortfarande en rätt schysst hickory-breath…han brände alltså bort tandkött om ni inte hängde med på min […]