Archive for augusti, 2012

augusti 31, 2012 0

Deijligt

By in Blandat
augusti 28, 2012 1

And so it begins…

By in Blandat

…planeringen av packning till NYC. Blir pumps, glittriga toppar och byxor med tryck. Mörklila pumps från Malene Birger. Glittrig tröja också från MB. Å så finaste byxorna från Zara.

augusti 21, 2012 0

Fika

By in Blandat

Kaffe och mammas arraksbollar, awesome!

augusti 20, 2012 0

Marie Leveau

By in Blandat

Holy shit vilken magisk mat de har på ML! Jag och hjärtat mötte upp Eleni och Marcus i lördags för middag. So good! Efter en fyra timmars sittning så rullade vi hemåt lagom för att se de sista stackarna komma i mål efter Midnattsloppet. Tack fina ni för sällskapet!

augusti 15, 2012 0

My latest purchase…

By in Blandat

The gold chain from Malene Birger – jeans och en grå t-shirt till and I’m good to go.

augusti 15, 2012 0

Dagens frukost…

By in Blandat

…intas på Bromma Flygplats. Ska spendera ett par timmar i Götet idag.

augusti 14, 2012 0

Finbesök

By in Blandat

Fick lite oväntat besök från norr, bästa Johanna kom till Sthlm och vi hann med både middag och fika. Skönt att spendera ett par timmar med någon som känner en utan och innan. Kram på dig fina du!

augusti 13, 2012 0

Överraskning!

By in Blandat

Satt i soffan i fredags med en skål chips, flottigt hår och tjocksockarna på när det plötsligt knackar lite försiktigt på dörren. Trodde det var grannen så jag bestämde mig för att inte öppna, men knackandet fortsatte…så, lite irriterad går jag och öppnar och holy shit! Där står min älskling!!! Bästa överraskningen! Jag blev så […]

augusti 13, 2012 0

Å så jag…

By in Blandat
augusti 13, 2012 0

Master Chef goes LinkedIn

By in Blandat

Vi avslutade en grym planeringsdag med att laga mat tillsammans…jag var på dessert-laget, perfekt! Fyra utsökta rätter tillsammans med bästa sällskapet… Och det här blev slutresultaten, seriöst avancerad dessert!