juni 22, 2010 0

65 knop

Av i Blandat

Holy shit! Det är riktigt snabbt! Det är så snabbt att man får ett gratis facelift samtidigt som man skriker av skratt. Helt underbart med andra ord!

Igår kl. 14:00 gick alltså startskottet för den officiella sommarfesten på jobbet, denna gång skuttade vi glatt i en ribbåt och tog oss ut till ytterskärgården. Väl där (på vår alldeles egna lilla ö) väntade bubbel, jordgubbar och italiensk middag. Här har vi Cecilia och Ann:

Och the view:

Och festfixarna:

Några timmar senare var det dags att slita på overallen igen (samt mössa och skidglasögon) för att ta sig hem igen. Första biten hängde jag med Jenny:

Och sen med…Jihad Jane?

Vi fick sitta allra längst fram och det var så grymt kul! Bäst var såklart när det gick tokfort och båten got airborne under kortare stunder…stod visst i tidningen idag om en kille som brutit ryggen när han åkte ribbåt, men jag och mina girls är fearless så det var lugnt.

Bäst av allt, såklart the moment när Ann vänder sig om mot mig och Jenny efter ett stunds åkande och ler sitt vackraste leende…med myggkadaver i HELA ansiktet! (Därav min och Cecilias mundering när vi satt längst fram). Bara Ann i hela världen som kan komma undan med en sådan grej, hon är grym!

Skriv en kommentar