december 12, 2009 3

All done…nästan.

Av i Blandat

Nu börjar saker och ting vara på plats, äntligen! Jag behöver seriously en väldigt lång ledighet nu känner jag. Vardagsrummet är nästan klart och så här ser det ut med lights on:

apartementlight

Och med mysbelysning:

apartementdark

Close up på min läshörna, ska bara införskaffa en fotpall och sen är jag good to go.

apartementdark2

Annars, en helt galen vecka på jobbet…har faktiskt gått hem med huvudvärk nästan varje dag och det är verkligen ett tecken på en heavy workload. Men igår (fredag) så började faktiskt jag och Nina morgonen med luciatåg och frukost på Elite Palace Hotell. Fick en superfin inbjudan av Jennie som jobbar som kundansvarig där och kunde så klart inte säga nej till underbar frukost med superhög julstämning…

elitepalace

Nu ska jag försöka få in alla mina skor i min lilla (!?) garderob, har snart fyllt mitt förråd i källaren också så nu är det skärpning som gäller.

3 kommentarer till “All done…nästan.”

  1. Mia skriver:

    Men så fint de blev. Super super najs. Och sååååå mysigt=) Bra jobbat fråjd. Du är så duktig. Kan förstå att det är svårt för dej att rymma dina kläder och skor i vilken lägenhet som helst som inte har en ”walk in” garderob;) Sköt om dej. Kram

  2. Johan skriver:

    Gudars så tjusigt! Du har verkligen lyckats med både en genomgående och mysig stil. Känns very Stockholm det där och man saknar inte alls gardinerna. Bra jobbat! :)

  3. Johan skriver:

    Fota med din vanliga kamera nästa gång, telefonen tar så suddiga bilder :P Kram

Skriv en kommentar