april 16, 2010 0

angry

Av i Blandat

Har spenderat hela dagen i Västerås, rekryterat butikschefer för fulla muggar tillsammans med vår RC. Underbart roligt, fick massa positiv energi och det var så skönt att få komma bort lite. Jag och Charlotte åt lunch tillsammans och strosade i lite butiker när vi helt oväntat springer på ”Arga Snickaren”-teamet. Hade såklart aldrig sett honom om det inte vore för att Charlotte har värsta hawkeyes och spottade dom på flera meters avstånd.

Kom från Västerås kl. 19 och fick åka direkt till le office för lite sista-minuten-jobb fram till kl. 21. Måste sluta jobba (så mycket, inte sluta jobba helt), vet inte ens om jag kommer att få något för det…är nog allt en riktig ”arbetare” i grund och botten, ska sikta på att bli en riktig slirare 2010 istället.

Idag hade jag på mig min nya army-jacket från H&M, kostade hela 50 pix på rean i går och kändes som ett solklart kap. Kikade faktiskt på ”äkta” armyjackor i NYC, men förutom prislappen på dem så var det ju det faktum att någon faktiskt burit denna jacka, någon som kanske inte står för det jag står för…så det fick bli H&M istället, helt ofarligt och fantastiskt svenskt.

Nu ska jag sova framför TV:n, orkar inte så mycket annat.

Skriv en kommentar