april 5, 2010 0

Best so far?

Av i New York

Idag när vi satt och drack vin vid the Boathouse (ja, igen) så började våra bordsgrannar prata med oss. Ett par från Germany som var på romantic weekend, det var riktigt trevligt till mannen frågar: ”So what have you been doing during your stay?”. Eeeh, que? Gjort? Ja, vi har druckit rätt mycket vin och bubbel, shoppat på Bloomies och somnat till dåliga amerikanska filmer på kvällarna. Vi har med andra ord inte gjort någonting vettigt över huvud taget, and that´s the simple truth (vi har inte ens sett frihetsgudinnan, men det är ju en dag imorgon också).

I alla fall så fick jag och Nina lite ångest när vi som sagt insåg att vi egentligen inte gjort någonting alls, men vad tusiken. Det här är det bästa semester jag har haft på hur länge som helst. Jag känner mig avslappnad, lycklig, tillfreds…och jäkligt het med min Michael Kors väska (här skulle egentligen en flashig bild läggas in men jag sitter och skriver på Ninas dator så det går inte).

Trams trams trams, ska engagera mig i bloggandet när jag kommer hem igen. Inte för att jag vill komma hem, men tydligen måste man det…eller måste man?

Skriv en kommentar