april 18, 2010 3

Blisters

Av i Blandat

Jag har krattat löv i tre timmar, tre f***ing hours! Min rygg gör ont, jag har blåsor i händerna och ser ut som en pile of dirt. Men det var faktiskt riktigt kul, träffade två trevliga tjejer som tydligen bor i samma trappuppgång som mig (har såklart aldrig sett dom innan) som jag kunde surra med. Sen drack jag kaffe med Nina, igen =)

Det finns något oerhört fascinerande över 08:0r (riktig aslfatsbarn) som försöker leka Ernst på vårkanten. De står i sina brand new blåbyxor (som inte har en endaste fläck) och jämför vem som har den bästa skruvdragaren (blinkande lampor, inbyggd måttstock etc) för att sedan muttra över att de glömt ladda den över natten när de väl ska till att använda den. De är så helt fel men vill vara rätt. Fantastiskt underhållande!

Jag och Nina var lite negg idag, jag kände mig tjock och Nina inte så snygg. Varför!? Who knows, jag vet absolut inte, brukar försöka sova på saken (och äta mindre godis) och hoppas det känns bättre dagen efter. Slet åt mig en massa grejer på H&M i mitt deppiga tillstånd, som tur var så är ju H&M tokbilligt så för 200 kr fick jag följande:

En vit och svartrandig kjol, ett grått och ett svart soft linne samt ett omlottbälte i beige. Sweet! Nu blir det massa handkräm och manikyr (töntigt försök att rädda mina förstörda naglar, kanske mintgrönt will do it?). Ha en skön söndag allesammans, och Nina, du är smokín hot!

3 kommentarer till “Blisters”

  1. Mia skriver:

    Skulle du inte ta det lite lugnt med din shopping??? Höll de i sej en dag eller;) Kram kram

  2. Frida Fahlgren skriver:

    2 dagar faktiskt, blidde ingen shopping varken i fredags eller i lördags *nöjd* ;)

  3. Mia skriver:

    Du är ju helt hopplös!!!! =)

Skriv en kommentar