april 30, 2009 0

BUS

Av i Blandat

Har precis smort in mig med säsongens första brun-utan-sol kräm, köper den som vanligt på Åhléns och den funkar everytime. Verkar faktiskt som att den dessutom luktar mindre BUS i år (om nu det är möjligt).

 

Skönt att sluta lite tidigare idag i alla fall, känner att jag är helt ur fas och det resulterar i vissa tråkigheter på jobbet (mestadels för mina kollegor som då och då får sig en känga). Men nu är jag ledig i hela tre dagar, praise the lord!

 

Chrille är kvar på jobbet så jag passade på att kolla in den nya delen av Sickla köpkvarter. Men som sagt, jag är ur fas, var inte ens kul att shoppa fast jag för en gångs skull kunde göra det med gott samvete. Kom hem med lite saker i alla fall (oväntat jag vet). Först och främst ett par skor, jag har kollat på dom toklänge och äntligen fanns de i min storlek, oh so pretty!

 

opentoe

 

Sen blidde det en shortsdress från ZARA, oj så fin och ack så billig. ZARA har visserligen crappig kvalité men en sommar kommer den garanterat att hålla.

 

shortsdress

 

Vad mer, jo, jag har handlat lite hemlisar till en viss dam som fyller år nästa helg. Eftersom Annika och John kommer och hälsar på på lördag så tänkte jag ha lite presenter och bubbel redo =) 

 

Trevlig valborg på er allesammans, för mig och MaChrillen blir det tacokväll och film (man måste ju skapa sina egna traditioner, eller hur?).

Skriv en kommentar