augusti 20, 2009 1

But hello!

Av i Blandat

Jag har varit superkass på att uppdatera på senaste, I know. Men det har varit så otroligt körigt både på jobbet och i privatlivet, så jag har faktiskt inte orkat. En hel del har dock hänt på senaste men jag spar dom detaljerna till någon annan dag.

Jobbet går superbra, känns verkligen kul att gå dit varje dag, vi shoppar på luncherna och knaprar Dajm på eftermiddagarna. Fast det är liiiiite mycket att göra, är rätt trött på kvällarna, men det beror nog mer på dålig kost än för hög arbetsbelastning.

Och så till mitt vanliga inslag, shopping!!!! =) Eller ja, dom här har jag praktiskt taget fått gratis, världens snyggaste RayBan brillor, oh me so happy! (och pretty!) Ska bara sätta i glas med styrka så är jag good to go sen.

rayban

Den här fick jag däremot betala för, men det gjorde ingenting, för den är så grym! Måste på fest snart så jag kan inviga den…

glitterklanning

Nu ska jag äta godis och titta på ”Du är vad du äter”, jag är nog en Dajm.

En kommentar till “But hello!”

  1. Mia skriver:

    Kul att du är tillbaka på bloggen. Har ju kollat varje dag. Super snygg klänning! Vart har du hittat den?? Och glasögonen var jättesnygga dom me!!! Jag har oxå lix bloggat i kväll. Kolla!! Ha nu en jättetrevlig och bra helg. Ät många dajm. Puss å kram från löö biiig sister=) ….hmmmm på alla sätt………

Skriv en kommentar