november 23, 2009 2

But hello Susan!

Av i Blandat

Jag erkänner, jag blev totally starstruck i lördags när jag och Sandra sprang på Susan Sarandon!!! Men herre guuuud!!! Susan Sarandon på Skrapan and I was there! =)

susan-sarandon-picture-3

Mycket folk på Skrapan så det var jättekul, deras Bellinis är inte att leka med….inte utsikten heller för den delen. Annars spenderade jag nästan hela helgen i källaren målandes mina möbler, det var faktiskt lite kul i början, nu efter tredje varvet och jag insett att jag måste måla ytterligare ett varv så känns det inte så kul. Tur att mitt hår är vitt redan, då gör det inget att jag sprätter färg överallt.

Tror jag ska önska mig en tazer gun i julklapp, IT-killen på jobbet håller på att driva mig till vansinne…drömmer lite om att shoot him, har nog kollat på Cops lite för mkt…ska fortsättningsvis hålla mig till Bonde Söker Fru, det är lagom för mig.

2 kommentarer till “But hello Susan!”

  1. Ninis skriver:

    AHAAAA!!! Du kollar alltså oxå på Cops din lilla mobbare. ” ååh Nina kollar du på Cops (med lagom ironisk ton, hahhaaha)” . Du kollar på Cops!!! ”Bad boys bad boys…what Ya gonna do….” Det är ok Frida, vi kan vara Ghetto tillsammans! Kramis bästa vän!!!

  2. Johan skriver:

    Shit va coolt. Du skulle ha tagit en bild… eller skakat om henne och frågat hur hon kunde köra över klippkanten, det hade ordnat sig!

Skriv en kommentar