januari 21, 2011 0

calm

Av i Party, Travel

Spenderade nästan två veckor hemma över jul, behövde det definitivt och led av hysteriskt mkt hemlängtan. Många ifrågasätter mitt användande av begreppet ”hemma”, men då ”home is where the heart is” så är väl jag i princip ”hemma” hela tiden.

Kom hem dagen innan julafton, massa snö, minus 30…magiskt!

Myste med familjen hela julafton, tuggade knäck genom hela Kalle Anka och studsade på soffan när tomten knackade på dörren, kickade ass med mamma när vi spelade ”Med andra ord” och fick ett par efterlängtade täckbyxor i julklapp.

Sen var det juldagen och utgång med storebror och hans friends, SÅ kul!

Alicia blev ännu mera teenager och fyllde 13 år dagen innan nyårsafton. Hon är betydligt längre än sin moster och har större fötter…

Men hon kommer alltid vara mitt lillhjärta, puss snurran!

Nyårsafton spenderades med Mia, Johan, 2mas, crazykids, Lina och Ulf…vi hade handlat hem massa gott, drack massa vin, spelade julklappsspelet (och jag rodde hem den fantastiska rosa tandborsten)…sen var det hips vips 2011 och fy f-n vad skönt det var att lämna 2010 bakom sig. Även om nyårsafton inte är så mkt mer än en symbolisk dag så betydde den betydligt mer än så för mig.

Sen myste jag med mamma och pappa, promenerade och njöt av ”äkta” frisk luft…är en lyxvara här nere i Sthlm. Visst är NK the shit, men luften och the view i lilla Myckle kan inget klå.

Skriv en kommentar