januari 14, 2009 0

Carwreck!

Av i Blandat

Dagens rubrik syftar till mitt liv som det är just nu och till Johannas bilolycka i dag (och nej ingen blev skadad, sen hur det står till med mitt huvud är ju en annan femma). Stackars Johanna råkade köra in i en annan bil, väldigt långsamt dock, som fick en liten buckla, värre var det med hennes bil (den måste till le car doctor). 

 

Jag har haft världens längsta dag på jobbet, tror att det som hänt den senaste veckan har börjat sjunka in och det tar liksom musten ur mig. Men för tusan, lite bubbel i helgen och jag kommer att vara som ny på måndag igen. 

 

På tal om ingenting så kände jag mig så glåmig förra veckan att jag var tvungen att slå till på ett bronzing powder från mitt nya favoritmärke Too Faced (finns på Å City bland annat). Dom har samlat sina tre bästsäljare i en finfin palett, den ena heter snowbunny och passar min vinterbleka hy alldeles perfekt! 

 

Bronzing Powder

Bronzing Powder

 

Har precis smällt i mig en hel påse med mitt favoritgodis från ”Aroma”, deras sega råttor är to die for och finns (hör och häpna) faktiskt på Hemköp inne i stan (vanligtvis finns dom bara på bensinmackar och jag brukar hamstra när jag och Chrille är ute med Kotten och kör).

 

Sist men inte minst så har storebror äntligen lagt in en order på en IPhone och systeryster är grymt avis =) Jag tröstar mig med att nya superBettan är en riktig snygging som jag släpar runt på hela dagarna.

 

Imorgon är det nästan fredag, praise the lord! Jo en sak till, dom har fått in superfina hörlurar från Philips på MediMarkt, bäst av allt? Det är superpimpade hörlurar a la Frida Style, kolla in dom här snyggingarna:

earphones

Näe, nu ska jag värma lite glögg (och ja, enligt mig är det rent tekniskt fortfarande jul) och läsa nya Glamour (som jag skulle läst men som jag somnade ifrån).

Skriv en kommentar