januari 10, 2010 1

Christmas.

Av i Blandat

Vi hade en otroligt mysig julafton hemma hos storasyster (som för övrigt är yngre än mig, 26 was it??). Det bjöds på knäck-klump direkt från kylen (knäck-klum = knäck som är för mjuk och som därför runnit ihop till en oformlig klump med lite papper i).

miaojagknackklump

Sen öppnades det julklappar, jag tog plats i soffan jämte storebror och rev papper i 30 minuter (finns det något bättre?).

johanojagjulen

Okej, av någon anledning ser det ut som att jag och bror är på värsta festen, men faktum var att Johan (av någon anledning) fick vääääldigt mycket vin i julklapp (???).

Sen var det hem till mamma och pappa för lite spel med kusinerna, men det blev faktiskt mest vin och ännu mera mat vilket var helt okej för mig. Som vanligt gick julen en smula för fort, jag han inte riktigt med denna gången heller känner jag. Nästa år ska jag ta ledigt en vecka innan jul och bara sitta och stirra på min glittergran från IKEA för att komma i stämning. Word!

En kommentar till “Christmas.”

  1. Mia skriver:

    Kul att du uppdaterat din blogg=) Den är så kul att läsa…mera mera;) Hoppas allt är bra med dej?! Massor me kramar från storasyster som är väldigt ung och fortfarande en expert på att koka knäck;)

Skriv en kommentar