juni 17, 2012 0

Cirque de Soleil

Av i Blandat

Har ju inte hunnit berätta om min magiska helg förra veckan, jag blev nämligen bortrövad till Germany för att join the circus i två dagar.

Rasmus packade in mig och en massa skidutrustning i bilen och vägrade berätta var vi skulle, jag gissade på skydiving och förberedde mig mentalt på att dö inom kort.

En timme senare vaknade jag upp hos ett kompispar till Rasmus, jättegulliga var dom, jag trodde vi skulle stanna där men icket! Jag och Janni packades in i bilen åter igen (hon visste inte heller var vi skulle)…två timmar senare vaknar jag till i baksätet och ser en skylt som lyder: ”Berlin 50 km”. But guten tag Germany!

Grym roadtrip, vi åt godis, käkade skräpmat och lyssnade på musik. Mitt i natten stannar vi utanför ett hotel i Hannover, vi går till receptionen och vips blir Rasmus attackerad av en massa människor…och jag börjar fatta att jag äntligen ska få se Cirque de Soleil, världens bästa cirkus som Rasmus jobbat för de senaste åren. Så här såg han ut då:

20120617-202513.jpg

Vi tog några glas vin med några ur besättningen och det var magiskt! Sedan i säng trötta till tusen och superexcited inför showen nästa dag.

Skriv en kommentar