mars 19, 2010 0

cycling pants

Av i Blandat

Spelar ingen roll hur mycket jag än försöker sugarcoata det, hur många skinny models i Elle som har det på sig, det kan liksom inte bli coolt med cykelbyxor. Nu när det är in fashion igen så finns det garanterat ett snajsigare namn för dessa tights som slutar precis ovanför knäet, tights som man vanligtvis hittar på tävlingscyklister eller äldre män med dålig smak på spinningpasset. Men jag var ju tvungen att prova, man måste ju prova innan man kan göra en legitim diss, eller hur?

Sagt och gjort, inhandlade ett par cykelbyxor på H&M på lunchen idag. Har precis satt på dom och insett att det är väldigt bekvämt, men snyggt? Don´t think so! Det blir ingen bild, jag behöver nog en invänjningsperiod på ett par veckor (till)…det och en massa cash för att visa mig offentligt i dessa pants from hell.

Slet åt mig två par sandaler inne på H&M också, har ju sådan fruktansvärd fotsvett på sommaren så jag kastar alltid alla sandaler när säsongen är slut. I alla fall så kom jag hem med ett par bruna:

sandalerbrown

Och ett par svarta:

sandalerblack

Favoriterna är helt klart de svarta, mest min stil…väldigt sköna dessutom. Och som vanligt, när det kommer till priser så kan ju ingen bräcka H&M, 99 kr styck kostade dom. Fantastiskt!

Nu ska jag sova framför TV:n, imorgon ska jag och le Puff på stan och prova sunbrills…sen får vi se vad som händer resten av helgen. Kram på er!

Skriv en kommentar