juni 17, 2009 4

Evakuering.

Av i Blandat

Är nog första gången  mitt namn och det ordet har nämnts i samma mening. Men så är det i alla fall, fukttekniker och snickare har varit på plats idag och tydligen måste HELA lägenheten rivas, om två f**ing veckor! Fan!

 

Så nu ska vi alltså akut hitta alternativt boende för oss samt hitta ngt lagerutrymme där vi kan förvara allt vi äger för dom ska verkligen blåsa hela lägenheten. Våran dyra fondtapet och silverfärg kommer vara ett minne blott. Värst är ändå att måste flytta alla saker, vi har ju inte bara lite saker heller.

 

Blir så trött bara av att tänka på saken så jag måste nog gå och sova nu.

4 kommentarer till “Evakuering.”

 1. Johan skriver:

  Men stackars syster! Tur att det verkar lösa sig med boende och mellanlagring, sen är ni alltid välkomna att bo en tid i Skellefteå :)

 2. Frida skriver:

  Passa dig så vi inte invaderar till hösten ;) Nämen det ordnar sig det där, blir ju lite lyxigt att få en nyrenoverad lgh till hösten i alla fall.

 3. Erika skriver:

  Hörde av Johan vad som hänt. Fy vad tråkigt och ni som hade fått till det så fint också. Skönt att ni fick tag på en lägenhet i samma hus tillsvidare. Ni kanske skulle flytta upp hit istället. Det vore trevligt :)

  Kram

 4. admin skriver:

  Ja man ska ju aldrig säga aldrig, blir faktiskt rätt sugen på att dra norr över. Jag skottar hellre snö än att ösa vatten :)

  Kram!

Skriv en kommentar