maj 31, 2009 0

Examens-tajm

Av i Blandat

Vi har spenderat helgen i Västerås, Annika har nämligen tagit sin barnmoskeexamen! Det var riktigt kalas hemma hos Annika hela kvällen, massa folk, mat och tävlingar, superkul! Så här fin var värdinnan:

 

annikaexamen

 

Dagen efter åkte vi med hela familjen på flygets dag i Västerås, det var så fruktansvärt varmt och vi satt i flera timmar mitt ute på ett fält. Chrille brände sig riktigt illa i ansiktet och på armarna, nu snackar vi kräftröd! Bertil och Carene stod för fikat, allt var uppdukat när vi kom dit….

 

familjenthorsell

 

Jag hade som tur var packat med mig en klänning som jag kunde dra på mig, riktigt skönt att sitta lite i solen och bara ta det lugnt.

 

moiflygetsdag

 

Annars har vi inte gjort så mycket, jag har sovit bort halva helgen, är så fruktansvärt trött hela tiden. Måste investera i järntabletter tror jag. Har hämtat ut en drös med böcker också som jag beställt från bokus, bland annat litteratur om arbetsgruppens psykologi. Känns välbehövligt i dagsläget måste jag säga. Till mitt nästa utvecklingssamtal kommer jag att vara fett redo.

 

Nu film och godis, å grattis till mamma på morsdag!

Skriv en kommentar