september 17, 2009 3

Finland och Russia me like!

Av i Blandat

Idag var jag jättevuxen på lunchen, sprang nämligen ner på Swedbank och handlade Rysslandsfonder, oh yes! Nu snackar vi serious grown-up-points. Sen smurfade jag in på Katshing och klickade hem en ny mobil, vill ha en med knappar (ja jag är en bakåtsträvare) och då blev det den här:

nokia_e71_4

SÅ fin, borde få hem den i nästa vecka någon gång *jiho* Snart är det weekend igen, jag och Nina har big plans som vanligt. Blir lite barhäng, party och lägenhetsvisningar. Har hittat några lägenheter jag vill titta på men har samtidigt börjat inse att priserna verkligen är tokcrazy inne på Kungsholmen. Dessutom kommer det inte ut så mycket lägenheter heller så det är desto fler som budar på varje lya, not good! Aja, nu ska vi kolla Idol och sen är det fredag, hurra!

3 kommentarer till “Finland och Russia me like!”

  1. Johan skriver:

    Men what da f.. :) Visst har vi sen länge konstaterat att det är en viss frukttelefon som gäller?

  2. Mia skriver:

    Å maj gååååååd. Du är rolig fråjden=) Längar tills du kommer hem. Hoppas du får en jättekul helg. Massor me kramar från syster=) Kram

  3. Nina skriver:

    Pappa Roger är ju stolt nu när när du tagit fondsteget till gasbomben Ryssland! Dock sa han att han har flyttat en del nu…hmm….fast om det är en långsiktig besparing säger han att det är ett klokt val ; ) Snart fredag!!! Jiihoo!!

Skriv en kommentar