februari 1, 2009 0

Forum Nacka here I come!

Av i Blandat

Har strosat runt i Forum en stund idag, det är alltid väldigt lugnt där på söndagarna så man har praktiskt taget hela gallerian för sig själv. Efter min lyckoträff på H&M Barn i går så gick jag dit idag med, hittade ett par jättefina jeans som satt perfekt, och ännu bättre var priset; 149:-! Samma jeans fanns på Divided för 398:-, nu får jag äntligen någonting för att jag har så pinniga ben =)

 

dsc00096

 

Min hudvårdserie från Decléor håller på att ta slut och det tar emot lite att köpa en kräm som kostar 700 kr (trots att den är superbra). Har funderat på att pröva Cliniques serie en längre tid och inne på KICKS sålde de reseförpackningar för 149:- så jag slog till på en sån. Bäst var att en ögonkräm följde med, har minsann sett att jag börjat få ”fina linjer” kring ögonen, nu ska dom väck!

 

dsc00097

 

Köpte även att par svart jeanstights på Gina Tricot, har letat länge efter ett par helsvarta och för bara 199:- så var det inte mycket att fundera på.

 

dsc00098

 

Jag och Chrille såg som sagt ”Benjamin Buttons otroliga liv” igår på BIO, den var helt underbar! Jag snorade dock ner hela Chrilles jacka och t-shirt men det är nog en av de bästa filmer jag sett. Väl hemma vid 00.00 (filmen var nästan tre timmar lång) slog jag mig ner i soffan med en kopp varm choklad och min ”Why is it always about you?”-bok, den är väldigt bra och jag kan rekommendera alla som har en narcissist i sin närvaro att läsa den. 

 

Just det ja, han såklart in på Make Up Store också, dom hade äntligen fått in min favorit-blush ”Power”, den är superfin och passar de flesta. Köpte även en läppenna i färgen ”Nude Beauty” och när man har på sig den blir man så här fin:

 

bild-15

Skriv en kommentar