juni 4, 2010 0

homebound

Av i Blandat

Känns inte riktigt okej att bara vara, det är inte okej att göra ingenting när alla andra verkar göra så himla mycket. Men ikväll har jag gjort absolut ingenting, har suttit i min favoritfåtölj med dunsockor och filt, tittat på Klingans nya tv-show och läst en bok. Mysigt är nog det ord som bäst beskriver det, mitt castle är precis som jag vill ha det…

Åt lunch på Mohair med Ann och Katja, Katja tycker *piiip* är fantastiskt, blir så fascinerad. Spenderade en timme med Nina och Karin efter jobbet, Karin har äntligen hittat lägenhet i Sthlm och Ninolino took control genom att ringa ett very important phonecall. Med risk att låta sentimental/fruity/som-grynet så måste jag säga att jag tycker det är fantastiskt med alla grymma girls som finns i min närhet, de är lite som Power Puff Pinglorna (med le Puff i täten såklart), mina girls kickar ass all day long!

Imorgon är det recovery som gäller, jag orkar inte vara sjuk en dag till, men om jag känner mig lite bättre blir det Grinda…vill också sitta på bryggan och dricka vin, fuck the penicillin liksom. Ha en trevlig helg allesammans!

Skriv en kommentar