september 4, 2011 0

Hope

Av i Blandat, Fashion, Shopping

Nej, finns inget hopp här idag, bara Alvedon och näsdukar. Måste addera tristess till mina syndrom nu, tristess och halsont, snacka om att den här helgen turned into a riktigt pityparty. Borde egentligen stanna hemma imorgon, men jag ska bara in på kontoret en liten stund, kanske ett par timmar, max!

 

Men i alla fall, i brist på annat att roa sig med i helgen så tänkte jag visa ett av mina senaste köp. Som ni vet (om ni lyssnat på mitt fashionrambling lately) så är pants the shit den här hösten och självklart hakar jag på. Så nu har de här flyttat in hos mig ( och nej, det är inte ”Hulk Hogan”-byxor!), pants från Hope:

 

 

Nope, fortfarande uttråkad. Märkligt det där, i fredags ville jag inget annat än att kura ihop mig i soffan och nu skulle jag kunna göra vad som helst för att få sätta mig i ett tretimmars möte på en hård trästol, uppleva hur Outlook kraschar (once again) och hälla i mig riktigt dåligt kaffe. Kan för övrigt rekommendera boken ”Blink – den intuitiva intelligensen” och ”It´s not how good you are, It´s how good you want to be”, det var dagens litteratur, snart får jag i brist på annat gå loss på lådan med tantsnusk (Harlequin) i källaren, illa illa. Ha en skön söndagkväll people!

 

Skriv en kommentar