september 27, 2009 2

I bought a place!

Av i Blandat

Om mindre än två månader flyttar jag in på Stora Essingen i en totally fab lägenhet (med sjöutsikt)!!! Hurra hurra hurra!!! Allting blev klart i torsdag efter att (väääääldigt snälla) Nina gått med på att åka och signa kontraktet åt mig (tack Ninis!). Men det tog ett tag att komma dit och nu känns det bara SÅ skönt att det snart är över. Ska ringa banken imorgon och innan veckan är slut ska allting vara totally done.

Visst det ska erkännas att jag haft vissa svårigheter att somna på kvällarna, har gjort säkert 30 budgetar under helgen och klurat på hur allting ska gå ihop och vad jag måste göra avkall på (för många drinks på Sturis kanske?).

Annars en superhärlig helg hemma i stan, har umgåtts med le familia, ätit en massa och lastat av timmerlass. Yeah that´s right, jag totally kicked ass när jag lastade av stockarna, funderar på att lägga till det på mitt CV under spetskompetens faktiskt. Nu ska jag äta massa chips och kolla Blocket efter fynd till min lägenhet.

Peace out!

2 kommentarer till “I bought a place!”

  1. Johan skriver:

    Kommer att bli så jäkla bra det där, stort grattis än en gång och jag ser verkligen fram mot att göra ett första besök :)

  2. Frida skriver:

    Du är välkommen any tajm! :) Kommer bli grymt där på Essingen, ska börja införskaffa möbler nu tänkte jag *jiho* See you soon, kramen!

Skriv en kommentar