juli 17, 2010 0

ich liebe dich leibovitz

Av i Blandat

Jag och bror tog en prommis till Fotografiska idag. Har ju planerat att se Annie Leibovitz utställning i flera veckor men aldrig kommit mig iväg…när jag plockade upp min första kamera när jag var 14 (kameran var någon plastig historia) så var Annie min största idol, och visst är hon fantastisk!

Fotografiska är hela tre plan, så förutom Leibovitz underbara verk så fick man även se Lennart Nilssons mest kända bildreportage. Vi var där i lite mer än två timmar, måste nog erkänna att tre våningar med bilder/intryck/färg/texture är i saftigaste laget. Jag rekommenderar att man ser en utställning åt gången.

Därefter följde vi turistströmmen till Gamla Stan, åt middag på torget och avslutade med ett par timmar i BIO-fåtöljen. Fanns inte så mycket att väja på i filmväg men ”A-Team” var quite swell faktiskt, men då gillar jag ju hela hollywood-blow-up-stuff-kick-ass-grejen :)

Har inte sovit många timmar i natt, spenderade kvällen ute på en balkong med rosé och trevligt sällskap. Tur att man har semester, i en dag till…so far ingen jobbångest, tror jag lever lite i denial, and I like it!

Skriv en kommentar