maj 8, 2010 0

Import(ant)

Av i Blandat

Det börjar likna en obsession, jag ser dem överallt, jag känner hur pulsen går upp och adrenalinet pumpas ut, kroppen förbereder sig för ett aggressivt blogginlägg…yes, I´m talking about the thai-girlfriend-import!  De finns överallt, dessa något awkward äldre män med dålig hållning med sin betydligt yngre och fnissiga thailändska girlfriend,  och just idag satt ett praktexempel två bord bort på Park Inn.

Detta var dock inte din average-import utan en highly kittad chick med dyra boobs och blingbling runt halsen. Man undrar ju om de kommer med specialutrustning eller om det är som reservdelar man kan beställa till i efterhand…så, det räcker inte längre med att vara glad, laga mat och inte gnälla. Nu ska även dessa wounderwifes kittas för att ännu bättre uppfylla svenska mäns behov (varför blev det ute med lobotomi? Någon som vet?). Värst av allt? Han var så jäkla nöjd, den här mannen  stod alltså och mallade sig inne på hotellet, visade upp sin import som hon var en Ferrari med double-airbags. Ick!

Jag bara hoppas det finns en gnutta äkta kärlek med i ekvationen, bara en pyttedel så är jag nöjd. Om inte, ja då är Solna inte så mycket nicer than Pattaya.

Skriv en kommentar