september 8, 2009 2

In the mix.

Av i Blandat

Nu händer det grejjer, både på jobbet och privat. För första gången på väldigt länge känns det som att saker och ting går åt rätt håll (mitt håll that is). Jobbet är superkul och sen är det en massa annat (som än sålänge är hemligt) som kommer hända nu under hösten.

Satt precis och kollade igenom IPhoto och hittade lite söta pics som jag tänkte passa på och lägga upp. Först ut är det mina två favvo-tjejer (mamma du är också en favorit men hör till en annan kategori) Mia å Alicia.

favvogirlsen

Å här är världens stoltaste moster och snurreturran.

favvotjejenojag

Sen hittade jag en rätt gammal bild på mig och le parents, ska bli så himla mysigt att komma hem snart. Om två veckor försvinner jag upp i skogarna i hela fyra dagar på minisemester a la norrland.

lafamilia

Vill ha löksoppa när jag kommer hem mamma, om man får önska, löksoppa och din pizza med champinjonstuvning *mums*! Sen har jag och syster planerat in en vinodrinko-kväll och jag och storebror funderar på att gå ut en sväng. Åsså ska det väl lekas med traktorer med lillkillen och hänga med lilltjejen (som snart är längre än moi).

Nu väntar Idol på TV, sen är det praktiskt taget onsdag och därmed snart helg! Hurra!!!!

2 kommentarer till “In the mix.”

  1. Mia skriver:

    Min guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud. Måste du sätta in värsta fetto bobben kortet på din syster??? Huvva!! ;) Kram

  2. Frida skriver:

    Men what the!? Ni är ju supersöta på den bilden och hör sen! :)

Skriv en kommentar