juni 30, 2010 1

kotte & cake

Av i Blandat

Totally! Ett år äldre och järnet much wiser, right!? Haft en underbar födelsedag, den bästa på länge måste jag nog säga…den började med att Johanna rövade bort mig…till Lilla Marie =) Förutom sällskap i form av min MK-väska så joinade även en liten kotte mig och Johanna (den hade great taste helt enkelt):

Vi åkte förbi Myrorna också och jag hittade en fantastisk svart jacka med de mest gigantiska puffärmarna jag någonsin sett. Det fyndet lade liksom grunden för all greatness som följde senare…så tillbaka till Lilla Marie, Johanna var superfräsch som vanligt…

…och gav mig det sötaste paketet…

…som innehöll en underbar klocka från Spets & Ting. Har gått och sneglat på den rackaren sedan i julas så jag blev mucho happy när jag hittade den well wrapped i paketet.

På eftermiddagen samlades la familia för lite dinner och birthdaycake (jordgubb såklart). Fick en massa fint, bland annat en Festivalbiljett och storebror (öltältet here I come!), Tia-lotter av snurran (vann 20 kr, yes!), dineros av syster och Thomas och klippning av mamma och pappa. Här är bild på jag och bror innan vi gled into a matkoma:

Och så klart, ett supertack till alla er som kom ihåg min birthday, har fått en massa fina SMS och samtal hela dagen. Kram på er!

En kommentar till “kotte & cake”

  1. Johan skriver:

    Ha ha.. men vad söt kotten var. Gillar att den tittar upp och ler mot kameran.

Skriv en kommentar