mars 6, 2009 0

lily allen och polka dot

Av i Blandat

Har suttit och lagt in massa musik idag på miniBettan, eftersom jag var så lat när jag skaffade min nya dator så sparade jag faktiskt inte musiken jag hade på den (ja jag vet, skitdumt), men å andra sidan är det väldigt kul att börja om från början. Så jag har lyssnat igenom ett antal album idag och jag är helt completely hooked på Lily Allen! Jag är väl den sista i världen som upptäckt att hon kick ass men nu när jag har gjort det så är jag besatt. Har du inte lyssnat på Lily, do it!

 

lily-allen1

 

Annars en lugn dag, känner mig piggare och (förhoppningsvis) redo för en rolig helg. Har surfat en hel del idag, vad ska man annars göra när man inte har några mål i livet? Hittade i alla fall en underbar bikini på H&M, prickig såklart. Jag just lööööv prickiga bikinis, den ska hem till mig och invigas när jag ska på Spa med Annika. 

 

Nu äter jag lite chokladkex och dricker avslagen cola (ska ju vara bra för orolig mage). Chrille ska köpa med mat hem ikväll å sen ska vi softa hela kvällen. Ha en härlig fredag everybody!

Skriv en kommentar