oktober 10, 2009 1

Long time no write.

Av i Blandat

Får man skylla på att det har varit a little bit too much på senaste? Helt ärligt, mellan jobb, lägenhetsköp, bolån, exelfiler och på tok för mycket vin på Anglais så har jag knappt hunnit med något annat. Igår mötte jag upp mina girls på Anglais efter jobbet för lite vino drinko och tonvis med gossip, jag hade min fab new shoes från H&M och kände mig very piffish.

suedeshoes

Idag har jag strosat runt på Kungsholmen med Nina, vi har shoppat, fikat och tramsat heeeela dagen. Jag var rätt sliten efter hell-week på jobbet så det var precis vad jag behövde. Hittade finaste paljettkavajen i mörkblått som jag ska på mig nästa fredag när vi ska käka dinner på ”Å himlen därtill…”

glitterjacket

Men vad är det här nu då? Den blev ju sne! Aja, ni fattar väl hur snygg den är även om den är på tvären =) Vad mer, jo, fick en massa kuliga partypics av Nina från vår helkväll på Sturis. Det var verkligen SÅ kul, vi har redan bokat in ett antal till helger nu framöver tillsammans med Sääändraaa (engelsk uttal) och då ska vi kick ass med alla bratts! ;)

Veckans sminkinköp kommer från Dior-disken på Å City, me love! Men man ska absolut INTE gå dit efter en afterwork fem minuter innan dom stänger, eller så gör man det och kommer hem med det här:

diormelike

Har förresten hittat värsta fina skosmyckena på Vagabond, så jag köpte alla som fanns och pimpade bland annat mina kilklackspjucks å då blev dom såhär fina!

dondonnapimp

Ser bättre ut när man inte ser det upclose, ett billigt och bra sätt att få ”nya” skor.

Å tillslut en bild från våran wild night out senast, är det fest så är det =)

parteymoisturis

Trevlig helg allesammans!

En kommentar till “Long time no write.”

  1. Mia skriver:

    Maj gååååd fråjden. Vi sa ju inge mer smink=) Näe shoppa på du!! Tycker att ni verkar ha så hiiiimla kul du å dina tjejfriends. Sköt om dej bara. Massor me kramar från bigsister som ska stå på loppis i dag=) Kram

Skriv en kommentar