januari 29, 2009 0

Me so happy! (and pretty)

Av i Blandat

Jag har tokhandlat skor på H&M, det är helt underbart! Ett par svara med kilklack och ett par i svart mocka med platå, de senare ska jag ha tillsammans med min kuvertväska från MQ i samma material, oj vad fint! Här har vi första paret i alla fall:

 

dsc00033

 

Och sen mina storfavoriter, inte bara är dom galet snygga, dom är sköna att gå i dessutom. Ska inviga dom på Cecilias inflyttningsfest och ha dom till min lila klänning från TopShop. 

 

dsc00034

 

Köpte ett par glittriga örhängen på Accents rea för 20 kronor och en lila eyeliner från något okänt märke på Lindex. Har en smula dåligt samvete för skorna, jag kanske inte behövde två par till direkt, men dom är så fina och jag kan använda dom både på jobbet och privat (jag kommer att vara one hot KC, im telling you!) ;). 

 

Nu ska vi se på film här och mysa lite, ska nog hälla upp lite godis också. Chrille förundras varje dag över mitt aldrig sinande förråd av sega råttor från Aroma, har faktiskt ett litet stash på hemlig plats i lägenheten ;)

 

Trevlig kväll på er och trevlig resa till Puffan som åker till Schtaaan imorgon =) Kommer att saknar dig på le office imorgon!

Skriv en kommentar