april 7, 2010 0

Mmmoney!

Av i New York, Shopping

Naturligtvis förtjänar shoppingen ett helt eget inlägg, om man vill ha labels så är NY helt otroligt, vill man ha massa annat och heter Frida så är det sisådär faktiskt. Tror inte jag och NY-style kommer överens riktigt, visst hittar man H&M och Zara, men jag som hade high hopes på Forever 21 blev grymt besviken. Mycket pasteller, mycket kort och mycket ruffles = inte min stil. MEN åter till labelserna, amazing!

Började med en röd clutch från DKNY, den var på 75% sale så onekligen ett riktigt kap:

dkny

Sen blev det en tote i petrol från Micheal Kors (blir toppen till jobbet, rymmer laptop och all annan junk jag släpar runt på):

MK3

Och till sist, när jag inte fick tag på en IPad så köpte jag en lite väska från Marc Jacobs, och den är oh so pretty!

marcjacobs

marcjacobscloseup

Sen blev det så klart lite annat också, en plånbok från MK, en till plånbok från Betsey Johson, massa smink (Sephora snälla kom till Sverige!), smycken och den röda ros-jackan från H&M (kunde inte hålla mig, fick ju inte tag i den här hemma så det var ett happy moment när jag hittade den på Broadway).

redjacket

Nina är typ den bästa shoppingpartnern ever, hon säger aldrig nej utan ler och lyckas på ett ytterst pedagogiskt sätt få en att känna sig helt tillfreds med att dra  visa-kortet ytterligare en gång. Farligt men oh so härligt!

Skriv en kommentar