september 13, 2009 2

Paaartey!

Av i Blandat

Jo men vi kom hem vid 03:00 imorse, hade SÅ kul igår! Vi började med lite (en hel flaska) bubbel hemma medan vi piffade lite, sen blev det mohijtos på Skrapan, fler drinks på Anglais och Vodka Lime på Sture Compagniet. Sture Compagniet var grymt kul, massa folk, bra musik och världens bästa sällskap i form av Nina.

moihot

Mådde lite sisådär imorse faktiskt, men vi släpade oss iväg på två lägenhetsvisningar mitt på dagen, tyvärr var ingen av dom någon hit. Sen blev det en snabbis förbi Nacka för att ta med mer kläder åt mig för att sedan bänka oss i soffan med tacos, våfflor och film.

Nu väntar vi på att ”Notting Hill” ska börja på TV, vi kan behöva lite motgift till ”Them” som vi såg för en stund sedan, den var riktigt obehaglig faktiskt. Imorgon börjar en ny crazyweek på le office, men jag känner mig laddad faktiskt. Vi ska ta drinks i veckan, hyra film och leta lägenheter, sen ska vi såklart ladda inför nästa helg då det blir partey igen =) Jag har införskaffat svarta paljettights från Lindex som jag tänkte sporta då, hot hot hot!

Och imorgon är det bara en och en halv vecka kvar tills jag får hälsa på le familia i norrland. Mys! Men jag fattar inte vart min resväska tagit vägen, den är spårlöst försvunnen, väldigt mysko. Aja, trevlig söndagkväll allesammans!

2 kommentarer till “Paaartey!”

  1. Ninis skriver:

    Ojojoj…det låter ju verkligen som om vi bara drack hela kvällen Frida, haha!! Till familjen Fahlgren; Vi hade gryymt kul men var väldigt städade hela kvällen! : )

  2. Mia skriver:

    Sorry Ninis men vi tror inte på att ni var städade. Vi känner ju Frida allt för väl=) Men kul att ni har kul i alla fall. Vi ses snart fråjden. Kram kram

Skriv en kommentar