mars 1, 2009 1

Party på spyan.

Av i Blandat

Vi hade så himla kul igår, har inte riktigt lite kul idag dock men det är det värt. Först var vi några tjejer hemma hos Sandra som åt middag och drack vin, sen bestämde jag och Sandra oss för att dra ut när de andra gått hem. Vi han såklart med lite tequila innan det bar ut…

 

jagosandratequila1

 

jagosandratequila

 

Vi bestämde oss för att gå till Spy Bar, jag har ju faktiskt aldrig varit där fast jag bott här i över två år nu, så jag antar att det var på tiden. Hade nog väntat mig något mer glammigt, Spyan är som att vara på en finlandsfärja ungefär, lite slitet och dassigt. Men musiken var grym och det var en härlig blandning på alla som var där, men det bästa av allt?  Jag och Sandra fick gå före i kön och slapp stå ute i kylan! Varför? För att vi var damn hot såklart! =) Jag håller med Sandra som sant nog sa: ”Så länge jag står på rätt sida om repet så bryr jag mig inte”, jag kan inte annat än hålla med, det var sweet!

 

jagochsandra

 

Nu ska jag ut på en prommis, har legat i soffan hela dagen. Kom hem klockan 05:00 imorse så jag tror det blir en tidig kväll för mig =)

En kommentar till “Party på spyan.”

  1. Johan skriver:

    Men så där ja! Här glider vi före kön alltså? Tyyyypiskt Stockholmare ;) Ni borde kanske hitta en annan förkortning än ”Spyan”? En annan stavning i alla fall.

Skriv en kommentar