januari 30, 2011 1

Pillowtalk.

Av i Blandat, Fashion, Party, Shopping

Spenderat hela helgen at the Nina resident, precis vad jag behövde. Vi började fredagen med vin, tacos och Resident Evil, sov ut på lördagen innan vi tog en sväng på stan. För första gången på a very long time så var det faktiskt sol ute, vi shoppade lite innan vi bänkade oss på Anglais för en väldigt sen lunch.

Hade inte med mig så mycket kläder med hem t ill Nina så jag slog till på en kornblå klänning på H&M (eftersom vi skulle på 1900 på kvällen). Det blev ett extra happy moment när jag upptäcker att tjejen i kassan slagit in klänningen fel, så jag fick den för nästan halva priset…

Kvällen spenderade vi på 1900, vi firade min nya tjänst med champagne och pratade karriär och killar…lite standard hos mig och Nina. Jo, sen diskuterade vi även pungsnurr, vi var tvungna att googla på det innan vi kunde lista ut vad det handlade om…sen klurade vi lite på hur en brosch som symboliserar det problemet skulle kunna se ut. Bisarrt.

Idag (söndag) vaknade jag av att Nina la en kudde över mitt huvud. Efter att ha tittat på för mkt amerikanska filmer så trodde jag såklart att Nina skulle kväva mig i sömnen, men hon påstår att hon bara försökte dämpa ljudet av kaffebryggaren som hon satt på i köket. Yeah right! Nu kommer jag sova med ena ögat öppet.

Gjorde en tur i Solna C, hittade en fantastisk trasmatta på Å som jag ska köpa imorgon efter jobbet…Nina fyndade glas, sen fyndade (med betoning på fynd) jag en klänning och en tunika på Sisters. Klänningen är så business och kommer bli toppen med en svart kavaj:

När man vänder på den så blir det genast betydligt mer gå-ut-vänlig:

Och sen det bästa av allt, en underbart hysteriskt orange blus, kommer bli så fin i sommar till mina chinos:

Nu har jag tvättat, städat, sorterat garderoben och ätit middag…ska ta det lugnt framför TV:n nu och måla naglarna. Imorgon tar en ny busy week fart igen, känns både spännande och lite övermäktigt, but I will kick ass, I always do.

En kommentar till “Pillowtalk.”

  1. Mia skriver:

    Va kul att du bloggar igen. Äntligen! Låter som du haft en jättebra helg. Å jag tycker oxå det låter tveksamt me Nina och kudden….hmmm….nog bäst att du sover med ett öga öppet ;-) . Kläderna såg jättesnygga ut, som vanligt. Vi kan väl höras nån dag, vill ju höra mer om ditt nya jobb. Så ring gärna om du får nån lucka.
    Ha en bra dag nu och sköt om dej. Massor med kramar från schwester

Skriv en kommentar