juli 27, 2010 1

shrimp anyone?

Av i Blandat

Jag vet, det handlar om inställning. Allting handlar om inställning. Ur rätt synvinkel så blir ju allting bra/roligt/underbart. Men ibland är den där vinkeln så svår att få till, det vill sig inte riktigt. Inte alls för att vara mer exakt, och då tappar jag geisten. Blir så trött på allt som är ytligt/tråkigt/förutsägbart/komplicerat…someone give me a räksmörgås, bitte!

En kommentar till “shrimp anyone?”

 1. Carolina skriver:

  Hallå!

  Åh vad kul att ha hittat hit!
  Hittade din sida via facebook (vad annars) och jag har läst från början till slut så nu känns det lite som att jag känner dig igen.

  Du verkar fortfarande vara den Frida jag kände, shopoholic, lattedrickare, partyprinsessa, ambitiösa tjejen som är grym på att fota. Du förtjänar en räksmörgås :-).

  Jag sitter med ett glas vin på en balkong i Spanien med två sovande kids och minns alla galna stunder vi hade i Eskilstuna.

  Hoppas allt är bra eller av inlägget att döma ovan blir bättre och mindre förutsägbart. Såg att du var glasögonstylist och jag som på äldre dar har linser kanske skulle besöka dig för att våga mig på att bära glasögon :-).

  Många kramar Carro

Skriv en kommentar