juli 18, 2009 1

Skärgården och Gröna Lund.

Av i Blandat

Har ju haft finbesök här i Sthlm hela veckan, kära storebror följde med ner nämligen. Vi har hittat på en massa kul, men jag tror vi alla är överens om att turen ut i skärgården och besöket på Gröna Lund var höjdpunkten. Här är vi ute på Fjäderholmarna, satt i solen och drack öl och hade det skönt. (Innan vi åkte ut han vi dock med en lunch på Tasty Thai inne i stan).

sthlmjohanomoi

sthlmjohan

Efter det gjorde vi ett stop på Gröna Lund, jag och Johan var sick taggade och första stoppet blev ”Kvasten”. Den var GRYM! Så kul har jag inte haft på länge, man var alldeles vimmelkantig efteråt.

sthlmgronamoi

Vi tog en runda i Lustiga Huset också, det var precis lika kul som när man var liten. Men mattan på slutet var ändå bäst. Vi åkte alla tre på samma matta och fick värsta farten, jag lyfte från mattan i varje gupp och lämnade nagelmärken på Chrilles ben efter att krampaktigt hållit i mig i honom.

sthlmgronajohan

Tur för mig så kommer Alicia på besök snart, då ska jag och hon åka Kvasten (du kommer inte undan snurran!) =)

En kommentar till “Skärgården och Gröna Lund.”

  1. Johan skriver:

    Ja Kvasten var nog årets upplevelse so far, grymt härlig! Det var en supertrevlig vistelse i stora staden, vi får styra upp några lika trevliga återbesök under hösten/vintern. Sommarrean i Stockholm var föresten den bästa jag varit med om :)
    Kram

Skriv en kommentar