januari 18, 2009 1

Sunday dinner….

Av i Blandat

….har vi haft hemma hos oss idag. Nina och Jens kommer över vid två-tiden, då lämnade vi snabbt grabbarna framför X-Boxen och drog till Forum Nacka för att spendera lite hard earned cash =) Vi fyndade faktiskt ordentligt, jag köpte ett bar ljusblå, lätt slitna jeans för 199.50:- på Bik Bok, dom ska jag ha i sommar lite uppkavlade längst ner med skyghöga platåpumps till, sen slog jag faktiskt till på en kuvertväska på MQ som är i svart sammet med en stor rosett på framsidan, helt underbar! Synd lite dåligt på bilden dock.

 

dsc00144

 

Köpte även ett pärlhalsband med en rosett på Gina Tricot, det var så himla fint, det kommer jag att ha till små tunikor och kanske en svart spetsklänning från Zara. Här är en close-up på le bag iallafall:

 

dsc00145

 

Bilderna är lite kassa men dom är tagna med min mobil så det får vara förklaringen. Beställde faktiskt en ny digitalkamera från SIBA idag, har gett upp hoppet om min vita Sony nu. Men som storebror sa så matchar ju den  hrä mycket bättre till mina grejer så jag tog en sån =) 

 

sea0152Iallafall, väl hemma så gjorde vi tacos med alla möjliga tillbehör, sen satt vi och drömde och tittade i resekatalogerna som jag och Nina plockat med oss från Forum. Vi har bestämt att nästa vår så ska vi ta en riktig dunderresa tillsammans, lyx lyx och mera lyx =) Sist men inte mins klämde vi i oss tosca-päron med vaniljglass innan det var dags för Nina och Jens att rulla hemåt.

 

Nu ska jag ta och krypa i säng tror jag, har haft en helt underbar söndag idag, känns inte alls så missmodigt att det är måndag i morgon när man har haft en riktigt bra helg. Kram på er!

En kommentar till “Sunday dinner….”

  1. Nina skriver:

    Tack för en supernice söndag! Helt underbar var den! Ni kanske kommer till Solna nästa söndag?? Kram vännen! ; )

Skriv en kommentar