juni 19, 2011 0

Survival of…

Av i Blandat

Loggade in på msn en stund, något som händer kanske en gång per år (vem använder msn nu för tiden???), jo en person vid namn ”Anders” gör tydligen det (Anders heter egentligen något annat) och han börjar glatt skriva till mig.

Problemet är att jag inte kan placera Anders, efter lite fiskande så förstår jag att vi träffats på en nätdejtingsida under hösten. Tillslut undrar jag lite försynt varför vi aldrig gick på en dejt (killen verkade ju rätt kul) varpå jag får till svar ”Ja, alltså vi gjorde ju det”. Brilliant!

Efter ännu mera luskande visar det sig vara killen som kom bakis till vår dejt, tog med mig till ett alkoholistdagis (the worst kind) för att senare på kvällen spendera långa stunder inlåst på toaletten på grund av ”bakismage”. Vi hördes inte helt oväntat efter det, tills ikväll. Funderade en stund på varför Anders valde att skriva till mig efter det totala fiaskot som vår dejt trots allt var…svaret lät inte vänta på sig, Anders har skaffat flickvän!

Nu är ju jag genuint glad för Anders skull eftersom jag efter vår dejt var övertygad om att hans fortplantningschanser var lika med noll, men fenomenet är spännande detta till trots. För då andra skulle ha raderat alla spår och kontaktinformation efter en sådan dejt, så kan tydligen skämskudden snabbt bytas ut mot manlig pride igen så snart han har erövrat sig en hona.

Så, trots min tro på survival of the fittest så måste jag ju citera professorn i Jurassic Park: ”Life finds a way”, eller i mitt fall: ”Anders finds a girlfriend”.

Skriv en kommentar