mars 25, 2010 1

Thai import…

Av i Blandat

Okej, ett sidospår, men what´s up med denna import av thailändska flickvänner!? Vi (och då menar jag svenska tjejer i alla åldrar) kämpar häcken av oss för att nå en gnutta jämställdhet och vad händer? Jo, svenska killar (i min ålder) börjar importera tjejer från Thailand. I get the point! Svenska killar vill inte ha tjejer med karriär eller egna mål, de vill ha någon som snällt väntar med maten färdig när det kommer hem från jobbet (med den något uttjatade frasen ”Me love you longtime!” på repeat). Hur, hur tusan ska vi tolka detta? Vad ska vi göra? Ska vi gå tillbaka till att vara housewifes (utan det glammiga ”Desperate” framför)!?

När trenden med wifeimport blev en trend så var det framförallt karlar som hade no dejtingskills som tog till vara på denna möjlighet till ”löve”. Men nu ser jag alltså killar i min ålder som väljer att ta hem ”flickvänner” från Thailand (bland annat).  Kommer inte trassla in mig i någon lång utläggning nu men det känns som ett bitchslap rakt i ansiktet. Vi blir alltså brädade av tjejer som är någon slags kvarleva av svenskt 50-tal. Dejtingscenen är rough nuförtiden, minst sagt.

Men okej, har spenderat kvällen på mitt förra jobb. Det var officiell inflyttningsfest för hela slanten och jag har druckit bål och vin och ätit på tok för mycket ost…helt fantastiskt! Försökte mig på väldigt-långa-kjol-trenden och såg ut såhär:

longskirt

Satt och pratade med Emil, Jens och ”what´s-his-name”…

emilljenstickstar

..och med Nina och Karin.

karinoninamoveinparty

Träffade även my old boss och hans fru (som är väldigt trevlig) så allt som allt var det en väldigt lyckad kväll. Nu säng, imorgon sista dagen med slit innan (väldigt efterlängtad) semester. Tror jag bestämt mig för en marinblå Alexa-bag (Mulberry), me so happy! Peace!

En kommentar till “Thai import…”

  1. Johan skriver:

    Nu kan dom dessutom göra såna här coola grejer. Competition just got harder ;)

    http://www.youtube.com/watch?v=nzh2UygPwDU&feature=player_embedded

Skriv en kommentar