november 19, 2009 1

Tough chick!

Av i Blandat

Jag har äntligen börjat våga säga ifrån på jobbet och det känns så otrolig skönt. Bäst med allt är att folk tar det väldigt bra, eller ja, i alla fall de jag har pratat med.

Tog en kaffe med Nina efter jobbet, eller Power Puff som jag kallar henne, hon är bara så jäkla bra. Är det någon som kan kicka ass så är det hon, kan behöva en tuff vingman i den här stan och jag har definitivt hittat det hos henne. Så kram på dig bästa Ninis!

Nu ska jag ut på en prommis, skönt med fredag imorgon….ska börja putsa på mina möbler imorgon kväll och sen måla hela helgen. Var på banken i förrgår med för att signa alla papper gällande lånet och det känns jättebra. Jag har koll på ekonomin och vet att även om räntan går upp så har jag stenkoll på läget. Har till och med råd att åka till New York till våren *yeeeehj*

Peace!

En kommentar till “Tough chick!”

  1. Ninis skriver:

    Hörru din sötnos!! Va fint du skriver om mig..du är min bästaste vän och wingwoman of ironsteele. Kan det vara så att du tycker om mig för att jag håller en hög nivå av evilness, kanske…hehehe…Kram sötaste!!

Skriv en kommentar