mars 28, 2010 0

white t-shirt junkie

Av i Blandat

Nämen tydligen så har jag utvecklat en besatthet av vita t-shirtar. Har packat ner 8 stycken för att vara exakt, inte för att jag planerar att ha vit t-shirt varje dag (för jag har ju packat ner tonvis med andra saker också) men jag kunde liksom inte låta bli. Jeans, vit t-tröja och svart kavaj är ju min standardoutfit till vardags och jag tror det har utvecklats vidare till en snutte-outfit (och det är inte ok)…

packing

Har kastad ner fem par solbrillor också, en väldans massa svarta strumpbyxor, smink i oändligheter och en drös med bälten. Men det känns bra, resväskan går att stänga och jag har säkert kläder för tre veckor framöver (=många möjliga outfits att välja bland).

pinkglasses

Resfeber? Inte direkt, eller jo lite när jag upptäckte att alla mina elektroniska pryttlar faktiskt ställer om tiden själv utan att jag är och fipplar med dem. Men det är ok nu, har även ringt ”Fröken Ur”  för att vara safe.

Nu ska jag bara take it chill och sen sova, tidigt. Måste upp kl. 04:00 imorgon så jag och Nina hinner hinka bubbel på Arlanda innan take off. ”Keep on spreading the neeeeews….”

Skriv en kommentar