juni 15, 2009 1

All dried up.

Av i Blandat

Är inte bara liiiiite trött idag, å ont i ryggen har jag med =( Tänkte jag skulle visa en ögonblicksbild från igår kväll, här öser jag och grannen Peter vatten för fulla muggar, rock on!

 

flooded1

 

Jag har suttit instängd i sovrummet sen jag kom hem från jobbet, står inte ut med jetmotorerna som går i köket och hallen. Vi vågar inte riktigt stänga av dom heller eftersom de helst ska stå på i minst fem dygn (fem väldigt låååånga dygn I migh add). Chrille är ute med några kompisar ikväll, väldigt klokt av honom. Vi får väl ägna midsommarhelgen åt att röja i lägenheten antar jag.

 

Annars en bra dag på jobbet,  hade massa att göra så det var najs. Efter jobbet hände jag med Sandra in till stan en sväng, kikade lite på Å City å så. Har köpt ett par inläggningssulor till mina bruna kilklackspjucks också, förhoppningsvis blir de mer användbara då. Skulle haft ett par i 36 men det fanns bara 37 kvar och dom var ju SÅ fina =)

En kommentar till “All dried up.”

  1. Mia skriver:

    Stackars stackars lillasyster och makrillen. Det där såg inte kul ut, me allt vatten. Bra jobbat Frida i alla fall=). Jag hoppas verkligen att allt löser sej för er me vatten å fukt å annat. Sköt om er. Kramen

Skriv en kommentar