september 5, 2011 0

Alla får ligga?

Av i Blandat

Har nämnt den tidigare, boken som är av samma vikt för oss singlar som IKEA-kortet är för par, jag talar så klart om ”Alla får ligga” av Henrik Fexeus. Boken tar oss igenom den grymma processen gällande dejting där slutmålet ofta är att man 1. Vill träffa mannen i sitt liv, alt. 2. Man vill ligga.

Jag var på dejt i fredags med en väldigt trevlig kille, låt oss kalla honom Lightyear. Vi satt i Gamla Stan, drack vin, lyssnade på regnet och pratade oss igenom x antal ämnen som oftast brukar poppa upp på en första dejt. Nu var ju jag rätt hängig i fredags och helt ärligt så var jag inte riktigt mitt vanliga älskvärda jag, därför blev jag väldigt förvånad (men framförallt glad!) när jag fick ett sms från Lightyear igår. Öppnar meddelandet och ser att Lightyear har skickat en bild på ”Alla får ligga”-boken och i tillhörande text i princip tackar för tipset.

Vem f-n tipsar om en dejtingbok när man är på en dejt!? Jo, tydligen gör en svårt förkyld och något smålullig Frida det. Har jag helt tappat greppet!?  Efter alla timmar jag har spenderat med mina stackars vänner, analyserandes mitt någorlunda konstanta misslyckande på jakten efter mr Right, och sedan visar det sig att det är jag själv som (på något undermedvetet plan) förstör för mig själv.

Det är alltså code read, time to retreat, omgruppera och make som new strategiplans. Eller helt enkelt bara låta det vara och förlita mig på Trissreklamen: Plötsligt händer det!

Skriv en kommentar