juni 12, 2009 0

äntligen fredag…igen

Av i Blandat

Jag börjar trivas riktigt bra på jobbet, jag börjar få koll på läget helt enkelt. Men med det sagt så var jag inte direkt ledsen när jag fick packa ihop mina saker och gå hem för dagen. Tog en sväng på Åhléns City och Mac-disken såklart och gjorde ett fynd! Jag fick nämligen tag på en Mac Threesome ögonskugga som var special edition i julas, se vad fin!

 

macthreesome1

 

Sen slog jag till på en Mineralize Eyeshadow  – Family Silver, blir toppen att använda för en everyday smoke.

 

macfamilysilver

 

Nu sitter jag och tittar på ”ett päron till farsa” på TV, så himla skönt att bara existera. Jag har köpt hem pizza, godis, cheesedoodles crunchy och chokladbiskvier (åt fanders med dieten!).

 

Mina kollegor i Danmark är så himla gulliga, jag pratar med många av dom nästan varje dag (för att jag strular till det så ofta naturligtvis) och nu när jag var inne på FB en sväng så såg jag att många av dom addat mig! Tur jag har dom, they bright up my day i alla fall (även fast jag sällan förstår vad dom säger).

 

Angående mina numera högerställda bilder, jag måste tyvärr erkänna att trots att BettanBlack är quite fabulous så är hon still a PC, vilket betyder att saker inte alltid fungerar som de ska. Okej, trevligkväll på er alla!

Skriv en kommentar