september 19, 2011 0

Dripp dropp.

Av i Blandat

Min morgon började med att jag kräktes i en Taxi. Det var en smula förnedrade, dock inte riktigt lika förnedrande som att krypa in på alla fyra på akuten, kissa i en kopp inför andra och släpa runt på ett droppställ. Men 7 filtar, dropp och allmänt pityparty senare så kändes det bättre.

Dessutom dök Jennie upp helt plötsligt, hon stod snällt och väntade när jag kom ut från toaletten med urin i ena handen och saltlösning i den andra. Tack gumman, du kan inte ana hur glad jag blev.

Nu ligger jag hemma i soffan, Nina har precis varit här med mat och lite skvaller, och jag mår faktiskt bättre. Men svensk sjukvård imponerade inte direkt idag, är vi verkligen så fattiga i Sverige att man inte ens kan få en filt när man ligger och fryser? Och att läkaren frågar mig vad jag tycker att vi borde göra, kanske inte vad jag förväntar mig av någon som spenderat fem år på Universitetet. Eller så har Sankt Görans seriösa problem med sin rekryteringsprocess…anar jag ett potentiellt businesscase måntro?

Nu blir det att ta det lugnt hemma, äter yoghurt och fiskbullar, tittar på meningslös TV och hänger på Tradera. Så, alles gut.

Skriv en kommentar