september 18, 2011 0

Mapplethorpe

Av i Blandat

Vaknade av den allra värsta sortens magkatarranfall nu på morgonen, eller så var det en försenad reaktion på den bisarrt stora mängden Nutella jag fick i mig igår. Men, efter tio timmar i sängen och tre böcker utlästa så mår jag bra, har fått i mig potatismos och CocaCola så alles gut.

I torsdags (på tal om ingenting) så möte jag upp den nyanserade killen för en dejt på Fotografiska. Då Inka-utställningen stängde tidigt just på torsdagar så kändes Fotografiska som ett bra val, dessutom har jag velat gå och se Mapplethorpe så ja, det var helt enkelt perfekt! Tills vi kommer in på utställningen och jag inser exakt vad Mapplethorpe är känd för: nämligen erigerade penisar i alla storlekar, former och färger. Really!?

Visst det är ju HELT naturligt, men inte en torsdag kväll när man går med någon man knappt känner. Bild efter bild efter bild visade den ena peepee´n efter den andra, som tur är verkar inte någonting bekomma min nyanserade dejt, vilket jag var sanslöst tacksam för. Vi avslutade kvällen uppe i baren och ja, jag gillar den här killen. Det är inte många av de killar jag känner som hade klarat av 50 pics på erigerade penisar utan att ens skruva på sig lite, så en eloge till Mr N, I´m impressed!

Skriv en kommentar