november 12, 2012 2

Game over?

Av i Blandat

Kan inte sova på grund av ryggvärk och halsfluss, så därför har jag spenderat den senaste timmen med att kika på gamla inlägg jag gjort på bloggen. Har efter en massa bläddrande hit och dit dragit en major slutsats: Shit vad mycket roligare I used to be!

Känner mig faktiskt inte bara lite tragisk när jag inser att all the good stuff är nerdraget på miniminivå för att ge utrymme åt jobb, jobbresor och jobbångest…ingen överraskning för er som känner mig, we have been down den här vägen förut, men jag trodde nog inte det var riktigt så illa.

Är för trött för att lova att jobba mindre eller försöka lägga om mitt tokiga schema, istället får det nog vara lite som det är…men jag lovar att inte stay boring för alltid, bara en liten stund till.

2 kommentarer till “Game over?”

  1. Johan skriver:

    Nu ska vi förringa life of the karriärmänniska. Det är en helt fantastisk möjlighet som tar sin tid vilket är ok. Sen är jag stark förespråkare av att fasa in det man tycker är roligt så släpp inte den ambitionen :)

  2. Mia skriver:

    Hej gumman
    Hoppas du börjar må bättre :) SKickade ett mejl till dej för nån dag sen :) Ha nu en riktigt trevlig helg och lova nu att du bara gör ingenting!!!
    Kraaaaaaaaaaaaam

Skriv en kommentar