januari 26, 2009 2

Messy me.

Av i Blandat

Ni vet hur det brukar stå i tidningen om de olika typerna man kan hitta på ett kontor; ledaren, organisatören, skvallertanten och slarvern. Med tanke på hur min arbetsplats ser ut jämfört med mina kollegor så är jag definitivt den sistnämnda. Hade ju tänkt städa idag men så kom allt möjligt annat emellan, men lika glad för det är jag =)

 

jagpajobbet

 

Efter jobbet mötte jag upp Nina på Topshop för att leta klänning till Cecilias inflyttningsfest. Jag ville ha en klänning med lite volang och titta vad jag hittade!

 

topshop

 

Sicket kap! Och i min favoritfärg dessutom. Den här klänningen kommer jag att ha med ett nitbälte i midjan, min stora kuvertväska med rosett, svarta strumpbyxor och ankelboots. Känns extra kul med fest nu måste jag erkänna, alltid lika härligt att få en ursäkt att klä upp sig och piffa lite extra. 

 

Nu ska jag ut på en kvällsprommis, skulle helt ärligt hellre mysa framför tv:n men samtidigt vet jag att jag mår bra av att röra på mig (en annan sak jag vet är att sommaren närmar sig med stormsteg, så det är dags att shape up!).

2 kommentarer till “Messy me.”

  1. Mia skriver:

    Klänningen var jättefin!!. Jag älskar oxå den där färgen.Väntar med spänning på vad som ska hända hos frisören för dej. Jag har oxå kommit på nå nytt som jag ska göra med håret. Har förberett Susann på de i alla fall. Ha en bäst dag. Kram

  2. Johan skriver:

    Najs, fast vad sa vi om större bilder? :)

Skriv en kommentar