januari 27, 2009 0

Tror det smittar av sig…

Av i Blandat

…trötthet alltså, läste precis på Mias blogg (www.brunettmia.se) att hon också är jättetrött. Vet inte vad det beror på men jag är helt slut, tänkte bara skriva en snutt å sen krypa upp i soffan med en kopp Chai-te. 

 

Har varit en stund med Nina på stan idag, hittade faktiskt inga kläder (och ja, jag är faktiskt lite chockad själv) men däremot lite annat. Köpte ett läppstift på MakeUp Store som ska ge ”lite rosiga läppar”, ”Pretty” heter det.

 

prettymakeupstore

 

Sen så blidde det en parfym olja från Body Shop. Jag är allt en sucker för vanilj och den här oljan luktar precis lagom.

 

pd_perfume_oil_vanilla_30ml

 

 

Sist men inte minst så föll jag hypen kring CLEAN-parfymerna och köpte med mig ”Clean Laundry” hem. Nu undrar ju säkert vi precis som mig varför man vill betala dyra pengar för att lukta sköljmedel och svaret är; superhype! Jag och Nina luktade och luktade i  alla fall och kom överens om att vissa av parfymerna faktiskt luktade himla fräscht. I morgon är det upp till bevis i alla fall för då ska jag lukta nytvättad heeeela dagen på jobbet =)

 

clean_fresh_laundry

 

Ha en skön kväll nu allihopa!

Skriv en kommentar