november 20, 2010 3

norrlandsmaffian

Av i Shopping

En helt underbar dag! Jag har myst, shoppat, fikat och ätit med systrarna Fahlman. För att förstå the greatness of den här dagen så måste jag ge er lite bakgrundsinformation.

Jag och Fahlmans växte upp på gårdarna jämte varandra, vi bytte julklappar på brunnslocken mitt mellan gårdarna och badade i kornladan mitt i vintern…sen sågs vi inte på ett par år, lätt hänt när man växer upp, men så hips vips var dom in my town och såklart skulle vi ses!

Känns inte som att det gått tio år, snarare ett par veckor, det är det som är så magiskt med människor man har växt upp med – man kan pick upp där man left off…och det gjorde vi verkligen. Ena systern är numera gift och har kotte numero uno i magen, den andra är en magisk designer som ska flytta till hus med sin sambo, jag har missat så mycket men tycker det är underbart att få ta igen det nu.

Kram på er girls!

3 kommentarer till “norrlandsmaffian”

  1. Johan skriver:

    Zara han ni med också, najs! :)

  2. Karolina skriver:

    Two lovely days!! Väskorna är packade, NÄSTAN allt rymdes=) syster ligger med fötterna högt för tillfället..detta får vi göra om snart igen..! Kram från oss!

Skriv en kommentar